Online Poker

Poker is een spel dat een lange geschiedenis heeft. De meest gespeelde vorm is het Texas Holdem. Het is ontstaan in Amerika wat al door de naam wordt aangegeven. Het spel wordt gespeeld met een boek kaarten. Er kunnen maximaal 10 spelers aan één tafel spelen. Je hebt een deler en die geeft aan iedere speler per ronde 2 kaarten die de spelers niet van elkaar zien. Nu kan elke speler beslissen of hij fold (kaarten weggooien), called (verder spelen) of raised (extra geld inzetten). Callen wil zeggen dat je de blind betaald. De blind is een van te voren vastgesteld bedrag. Als je raised verhoog je dit bedrag. Daarna komt de flop. De deler legt 3 kaarten open op tafel die voor iedereen zichtbaar zijn. Dan kan er gecheckt of ingezet worden. Spelers kunnen elkaars inzet ook nog verhogen of alleen callen. Daarna volgt de turn. De deler legt er nog één open kaart bij. Dan volgt weer dezelfde mogelijkheid van checken, inzetten of raisen. Tot slot komt de River dit is de laaste open kaart die op tafel komt. Er komen dus in totaal 5 open kaarten op tafel. Degene met de hoogste combinatie wint. Deze combinaties zijn vastgesteld en worden gevormd door vijf kaarten in totaal. De laagste combinatie heet high card en de hoogste Royal flush. Degene met de hoogste combinatie van vijf kaarten die wint alle chips. Bij een gelijkwaardige combinatie wordt de pot gedeeld.

Online poker wordt meestal in de vorm van Texas holdem gespeeld en deze kent twee vormen. Limit en no limit holdem. Bij limit is er een gelimiteerde bet grootte en bij no limit kan men al zijn chips inzetten die men heeft. Online poker is de laatste jaren enorm populair geworden.

Online Pokeren

Er zijn enorm veel online pokerrooms op het internet te vinden. Het is zo populair omdat het niet alleen maar een geluksspel is maar zeker ook voor een groot deel een behendigheidsspel. Je moet jezelf dus eerst goed verdiepen in het spel. Er zijn heel veel situaties waar je door ervaring en kennis beter op weet te reageren. Een ander populair gegeven bij online poker is dat je kunt bluffen. Je kunt door hoog in te zetten de andere spelers doen geloven dat jij een sterkere hand hebt terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Online poker is hierdoor een zeer leuk spel en kan je heel wat spannende uurtjes opleveren en wanneer je het goed doet, nog geld ook. Er zijn spelers die er zelfs hun beroep van hebben gemaakt en ervan kunnen leven. Dit is echter maar voor enkelen weggelegd. Het spel vereist geduld en veel kennis. De factor geluk speelt bij poker en online poker ook nog een grote rol. Zeker bij tegenstanders die het spel ook goed beheersen is geluk toch de doorslaggevende factor. Wil je online poker gaan spelen verdiep je dan eerst goed in het spel.

Online poker betalen met Mistercash

Voor de Belgische pokerspelers is er tegenwoordig de mogelijkheid om in online pokerrooms te betalen met Mistercash. Er zijn geen volledig Belgische pokersites maar wel een aantal die rekening houden met Belgische pokerspelers. Deze pokerrrooms bieden dan Mistercash aan om te kunnen betalen. We hebben voor Belgische spelers een selectie gemaakt uit de drie beste pokerrooms waar je met Mistercash kunt betalen. Naast dat je met Mistercash kunt betalen zijn het ook zeer betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige pokerrooms. Om er zeker van te zijn dat je als Belgische pokerspeler voldoende aan je trekken komt is het verstandig een keuze te maken uit één van deze drie. Het aantal pokersites die Mistercash aanbieden groeit nog steeds maar dit zijn op dit moment de drie beste. Deze pokersites zijn de volgende:

Unibet Poker

Unibet

Bij Unibet kun je als pokerspeler terecht bij diverse varianten van het pokerspel. Er is bij hun de mogelijkheid tot het spelen van het klassieke pokerspel. Er zijn veel cash games maar je kunt ook deelnemen aan spannende pokertoernooien die met grote regelmaat door Unibet worden georganiseerd. De nieuwste variant van het pokerspel bij Unibet is het zogeheten Fast poker. Een korte en krachtige variant van pokerspelen voor de liefhebber die van een snel spel houdt. Bij Unibet vind je verder de pokervarianten Texas Hold’em, Omaha, Omaha H/L, 5 card draw, 7 card stud, 5 card stud en Razz. Voor het pokerspelen bij Unibet is het noodzakelijk dat je eerst de gratis software download. Dit doe je aan de hand van een aantal eenvoudige stappen en kost je maar enkele minuten tijd. Klik hier om Unibet te bezoeken.

Golden Palace Poker

Golden Palace

Het online casino Golden Palace heeft de mogelijkheid tot pokerspelen via je computer, Android of Apple toestel. Tegen Belgische en internationale spelers. Je kunt bij hen elk uur van de dag cashgames, sit and go’s en toernooien spelen. Voor elk budget is er wat wils. De cashgames worden al aangeboden vanaf 0,02$ tot 0,04$ en sit and go’s vanaf 0,53$. Als je grote toernooien wilt spelen dan kan dat zelfs zonder inleg want er zijn met grote regelmaat free rolls te spelen. Het Golden Palace heeft pokervarianten zoals Texas No Limit, Pot Limit Omaha, Limit Hold’em, pot Limit Hold’em, 5 card draw en 7 card draw. Voor het spelen van poker bij het Golden Palace moet je wel eerst de benodigde gratis software downloaden. Dit is eenvoudig te doen aan de hand van enkele stappen en kost je maar een paar minuten tijd. Klik hier om Golden Palace te bezoeken.