Online Bingo

Bingo is een spel dat een lange geschiedenis heeft. Het is al lange tijd een populair gezelschapsspel. Het is ook echt een gezelschapsspel omdat je het met meerdere mensen samen speelt. Vooral bij oudere mensen is het al lange tijd zeer populair. Tegenwoordig heeft dit gezelschapsspel ook een weg naar het internet gevonden. Je kunt nu bij meerdere aanbieders online bingo spelen. Online bingo is aan het groeien. Steeds meer gokwebsites hebben nu ook een online bingo room. Bingo is een geluksspel waarbij je een kaart met daarop een aantal willekeurige getallen krijgt. Iedereen krijgt een kaart met een aantal getallen erop. Daarna worden er één voor één getallen getrokken. Komt een getal op de kaart voor dan mag deze worden weggestreept. Als de kaart vol is heb je een zogeheten ‘bingo’. Degene die het eerst zijn kaart vol heeft en dus een bingo heeft, ontvangt hiervoor een prijs. Bij online bingo zijn dit vrijwel altijd geldprijzen.

Online Bingo Spelen

Er is bij online bingo de mogelijkheid om met andere spelers te chatten of deze zelfs te zien door middel van een webcam. Hierdoor blijft het een gezelschapsspel waarbij het onderling contact met medespelers een belangrijke rol speelt. Vroeger werd het hoofdzakelijk door ouderen gespeeld als tijdverdrijf maar tegenwoordig spelen steeds meer leeftijdscategorieën online bingo. Er zijn voor Belgische spelers een aantal zeer goede bingosites waar met het betaalmiddel Mistercash kan worden betaald.

Speelzaal Bingo

Speelzaal is een Belgisch casino met een volledig legale licentie. Hiermee voldoen zij aan alle strengen eisen en voorschriften van de Belgische kansspelcommissie. Speelzaal heeft 5 geweldige Bingo kamers waar je 24 uur per dag terecht kunt voor het spelen van het spannende Bingo spel. Sommige van deze Bingo kamers zijn volledig gratis te spelen. Er zijn verschillende Bingo spel varianten, onder andere het 90 Ball Bingo en 70 Ball Bingo. Bij Speelzaal kun je in de Bingo kamers chatten met je medespelers dus je speelt nooit alleen. Wanneer je bij Speelzaal het Bingo spel gaat spelen dan kun je met grote regelmaat gebruik maken van speciale actie en promoties in de vorm extra bonussen waarmee je nog meer kans maakt op het winnen van mooie prijzen tijdens het Bingo spelen. Klik hier om Speelzaal te bezoeken.